mirto_logo_rgb_300dpi_WHITE

Heb je producten die je wil laten verpakken onder (bio)krimpfolie of je POS displays laten opzetten en vullen? Wil je, wielertruitjes laten inkaderen of spaghettidozen laten inpakken? Onze handy(wo)men van het Pak Lab kunnen het allemaal, bij jou op locatie, of bij ons…

WAAR WE IN UITBLINKEN

VERPAKKEN

Wij van Mirto, wij zijn echte verpak-wizards! We verpakken wat je maar wil in dozen, zakken, folie, in omdozen of apart. Breekbaar of groot, klein of complex: we doen het met plezier

VERLIJMEN

Heb je graag een verpakking die stevig, veilig en goed gesloten is? Dan kunnen we alles tijdelijk of permanent verlijmen. Jij kiest en wij denken met je mee.

VULLEN

Heb je cadeautjes of samples uit te delen? Een massa producten die getrieerd in een verpakking moeten belanden? We vullen voor jou goodiebags en promo- of cadeauboxen.

WAAR WE OVERIGENS OOK KEIEN IN ZIJN...

  • adreslabels, logo’s en etiketten stickeren
  • displays, kaders, enz. samenstellen
  • op locatie gaan om opdrachten uit te voeren
  • volledige service geven bij alle orders
    marketing- en promotieacties verzorgen

ZULLEN WE JE PRODUCTEN OOK STOCKEREN OF VERZENDEN?

Heb je een webshop? Of heb je gewoon te weinig plaats voor je stock? Zoek je een fijne partner in logistiek en verzending? Wij verzorgen je complete (web)logistiek en jij behoudt het volledige overzicht 24/7 dankzij ons online klantenportaal.

WE SPELEN ALLES MET PLEZIER VOOR JE KLAAR!

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

foto-guido-nv-02
mirto-landing-page-quote

We hebben sinds enkele jaren grote en complexe opdrachten lopen bij Mirto. Samen zoeken we naar kostenbesparende alternatieven en kunnen we altijd rekenen op een zeer soepele aanpak voor het in- en uitleveren. En dit aan de scherpste prijzen. Meer kan een klant eigenlijk niet wensen!

– Guido nv

WAAROM VOOR MIRTO KIEZEN

WE ZIJN SUPERFLEXIBEL

Heb je voor ons een eenvoudige opdracht die veel oog voor detail vraagt? Wil je van bulk naar pakjes? Heb je voor ons misschien een complexe opdracht met meerdere handelingen? No problem.

Wij spelen alles galant en met plezier voor je klaar. Elke dag opnieuw.

WE GEVEN FULL SERVICE

Je krijgt van ons een complete logistieke en technische ondersteuning: we helpen je het formaat en het materiaal uit te kiezen, we denken mee met je opdracht en zetten onze expertise voor je in.

Minder kopzorgen voor jou, en bovendien alles onder één dak.

WE LIGGEN/ZITTEN/STAAN CENTRAAL

Je vindt ons op het industrieterrein in Drongen, niet ver van Gent. Daar hebben we ruimte zat voor jouw stock en zelfs voor jouw grootste dromen. Onze site is vlot bereikbaar en ligt aan de E40.

Makkelijk voor leveranciers, handig voor klanten, praktisch voor iedereen.

JIJ KRIJGT PICOBELLO MAATWERK

Bij Mirto kiezen we ervoor om op maat te werken. Op maat van onze klanten én op maat van onze medewerkers. Ze hebben allemaal hun specialiteit en zijn stuk voor stuk keien in wat ze doen.

Elke job is waardevol en we geloven dat zinvol werk voor blije mensen zorgt!

WERKEN BIJ MIRTO?

yellow-circle-contact

MEER WETEN? MET PLEZIER!

ONZE KLANTENADVISEUR

thomas-vrb-klantenadviseur-02

Thomas Van Robays

klantenadviseur Mirto

thomasvr@mirto.be
+32 9 242 02 94
+32 496 445 600

OF VUL JE CONTACTFORMULIER IN