mirto_logo_rgb_300dpi_WHITE

Heb je een webshop? Of beschik je over te weinig plaats voor je stock? Heb je nood aan een partner in logistiek en verzending? Wij verzorgen jouw complete (web)logistiek en jij behoudt het volledige overzicht, 24/7, dankzij ons online klantenportaal.

WAAR WE IN UITBLINKEN

STOCKEREN EN BEHEREN

Of het nu gaat over logistieke ondersteuning of opvolging van je stock en beheer van je webshop: wij beheren je goederen nauwgezet en transparant. Bovendien garanderen we je de meest voordelige tarieven.

VERZENDEN

Omdat jij je zou kunnen concentreren op andere zaken, nemen wij ook de verzending van al je marketing- en POS-materiaal voor onze rekening. Twee ferme vliegen in één klap.

ONLINE KLANTENPORTAAL

Heb je een webshop en weinig tijd, dan verzorgen we voor jou de complete weblogistiek. En jij hebt de hele tijd overzicht dankzij ons online klantenportaal.

WAAR WE OVERIGENS OOK KEIEN IN ZIJN...

  • adreslabels, logo’s en etiketten stickeren
  • displays, kaders, enz. samenstellen
  • op locatie gaan om opdrachten uit te voeren
  • volledige service geven bij alle orders marketing- en promotieacties verzorgen

ZULLEN WE JE PRODUCTEN OOK VERPAKKEN?

Wil je je producten laten verpakken onder (bio)krimpfolie of je POS displays laten opzetten en vullen? Wil je dierenvoeding laten afvullen, wielertruitjes laten inkaderen of spaghettidozen laten verpakken? Onze handy(wo)men van het Pak Lab kunnen het allemaal, bij jou op locatie of bij ons!

WE SPELEN ALLES MET PLEZIER VOOR JE KLAAR!

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

foto-klant
mirto-landing-page-quote

We werken intussen zo’n 20 jaar samen met Mirto. En we blijven tevreden klanten! Dankzij Mirto zijn we flexibel en kunnen we verbanddozen op maat aanbieden aan onze klanten. Bij Mirto staan ze altijd open voor nieuwe projecten en denken ze mee met ons in het realiseren van onze plannen.

— Liesbeth Dejonghe, Pharmacar

WAAROM VOOR MIRTO KIEZEN

WE ZIJN SUPERFLEXIBEL

Heb je voor ons een eenvoudige opdracht die veel oog voor detail vraagt? Wil je van bulk naar pakjes? Heb je voor ons misschien een complexe opdracht met meerdere handelingen? No problem.

Wij spelen alles galant en met plezier voor je klaar. Elke dag opnieuw.

WE GEVEN FULL SERVICE

Je krijgt van ons een complete logistieke en technische ondersteuning: we helpen je het formaat en het materiaal uit te kiezen, we denken mee met je opdracht en zetten onze expertise voor je in.

Minder kopzorgen voor jou, en bovendien alles onder één dak.

WE LIGGEN/ZITTEN/STAAN CENTRAAL

Je vindt ons op het industrieterrein in Drongen, niet ver van Gent. Daar hebben we ruimte zat voor jouw stock en zelfs voor jouw grootste dromen. Onze site is vlot bereikbaar en ligt aan de E40.

Makkelijk voor leveranciers, handig voor klanten, praktisch voor iedereen.

JIJ KRIJGT PICOBELLO MAATWERK

Bij Mirto kiezen we ervoor om op maat te werken. Op maat van onze klanten én op maat van onze medewerkers. Ze hebben allemaal hun specialiteit en zijn stuk voor stuk keien in wat ze doen.

Elke job is waardevol en we geloven dat zinvol werk voor blije mensen zorgt!

WERKEN BIJ MIRTO?

yellow-circle-contact

MEER WETEN? MET PLEZIER!

ONZE KLANTENADVISEUR

thomas-vrb-klantenadviseur-02

Thomas Van Robays

klantenadviseur Mirto

thomasvr@mirto.be
+32 9 242 02 94
+32 496 445 600

OF VUL JE CONTACTFORMULIER IN